25.4.2022 8:42:46 | Aikolon | Uutiset

Uusi kumppanuus Gauzyn kanssa - laminoimme älytummennuskalvoja

Aikon® on osa oululaista perheyritystä, Aikolon Oy:tä. Innovatiivisten kumppanien avulla voimme tuoda uusia ominaisuuksia lasitusratkaisuihin. Ensimmäisenä kumppaneistamme esittelemme kansainvälisesti tunnetun Gauzy Ltd:n.

Uusi kumppanuus Gauzyn kanssa - laminoimme älytummennuskalvoja
Aikolon esittelee ylpeänä uuden sertifioidun kumppanuuden Gauzyn kanssa. Gauzy on maailman johtava materiaalitieteen ja nanoteknologian toimittaja, joka keskittyy LCG® (Light Control Glass) -teknologioiden tutkimukseen, kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin tarjoten dynaamisia ratkaisuja eri teollisuudenaloille ja kumppaneille.
 

Gauzyn SPD tummennuskalvoteknologia mahdollistaa lasituksen läpäisevän valon säätämisen helposti. Teknologian avulla valon voi säätää läpäisemään lasitus kokonaan tai osittain, tai blokkaamaan valo 99,5 %. Gauzyn innovatiivinen ratkaisu soveltuu erityisen hyvin erikoislasituksiin korvaamaan perinteisiä tummennusratkaisuja.

Aikolon laminoi Gauzyn älyteknologiaa kirkkaisiin muoveihin Aikon® laminointipalveluilla. Yhteistyön avulla tarjoamme tummennuskalvoja uusien ominaisuuksien kehittämiseen ja lisäarvon luomiseen useissa käyttökohteissa. Nämä älyratkaisut mahdollistavat asiakkaiden tuotteiden kehittämisen. Ratkaisut soveltuvat mm. vaativiin teollisiin käyttökohteisiin, jotka haluavat hyödyntää kestäviä ja kevyitä kirkkaita muovilevyjä ja niihin integroitavia lisäominaisuuksia kehittämissään tuotteissa, koneissa tai laitteissa.

Gauzyn kumppanina Aikolon on käynyt läpi kattavan koulutuksen. Gauzyn ja Aikolonin uniikki osaaminen yhdistettynä Gauzyn patentoituun laadunhallintajärjestelmään varmistavat ensiluokkaisten LGC® älyratkaisujen integroimisen kirkkaista muovileveyistä valmistettaviin lopputuotteisiin.

 
Tutustu Aikoniin
Jaa:

Lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi tiedon ensimmäisenä uusimmista blogipostauksista, uutisista sekä tapahtumista.

Olemme kumppanisi uusiin mahdollisuuksiin

Olemme kumppanisi läpinäkyvien muovituotteiden tuotekehityksessä ja valmistuksessa. Ideoimme, suunnittelemme ja kokeilemme uusia ratkaisuja kanssasi. Saat meiltä uusimman asiantuntemuksen ja teknologian. Tarjoamme yrityksellesi kokonaispaketin, tuotekehityksestä automatisoituun tuotantoon saakka. Kannamme vastuun lopputuotteen laadusta sekä palvelun toimivuudesta sen kaikissa vaiheissa.