13.12.2023 13:40:53 | Pirjo Bovellan |

Innovatiivinen tuotekehityskumppanuus – yhteinen matka menestykseen

Saat meiltä uusimman muovien asiantuntemuksen ja Aikon® teknologian. Tarjoamme yrityksellesi kokonaisratkaisun, tuotekehityksestä automatisoituun tuotantoon saakka. Kannamme vastuun lopputuotteen laadusta sekä palvelun toimivuudesta sen kaikissa vaiheissa. Aikon® on osa Oululaista perheyritystä, Aikolon Oy:ta.

Innovatiivinen tuotekehityskumppanuus – yhteinen matka menestykseen

 

Tuotekehitys on dynaaminen prosessi, joka avaa ovet lukuisille mahdollisuuksille parantaa ja kehittää tuotetta. Ketterästi sopeutuva tuotekehitys ei ainoastaan tuo näkyviä muutoksia tuotteen toiminnallisuuteen, vaan myös varmistaa sen kilpailukyvyn monipuolisilla ominaisuuksillaan.

  • uudistetaan toiminnallisuutta - vaikutus suorituskykyyn
  • parannetaan käytettävyyttä - vaikutus asiakastyytyväisyyteen
  • helpotetaan huollettavuutta - vaikutus huoltokustannuksiin ja luotettavuuteen
  • vahvistetaan kestävyyttä - vaikutus kilpailuetuun
  • lisätään laatua ja tehostetaan valmistusprosessia - vaikutus hukkaan

Tuotekehityksen kautta saavutettu paremmuus voi tarkoittaa merkittäviä säästöjä toimintakuluissa, vahvempaa markkina-asemaa ja innovatiivisempaa tuotevalikoimaa.

Strateginen tuotekehityskumppanuus – yhteinen matka menestykseen

Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoinen strateginen tuotekehityskumppanuus, joka tuo molemmille osapuolille lisäarvoa ja kasvattaa liikevaihtoa pitkällä tähtäimellä. Strateginen tuotekehityskumppanuus ei ole vain yhteistyötä; se on vuorovaikutusta ja yhteinen matka kohti yhteistä tavoitetta. Se vaatii avoimuutta ja halua oppia yhdessä, sekä luottamusta ja sitoutumista yhteiseen sopimukseen. Lisäksi se synnyttää uusia näkökulmia ja tuoteideoita, jotka rikastuttavat molempien osapuolten toimintaa.

One-stop-shop

Kehitimme ainutlaatuisen palvelumme yrityksille, jotka etsivät ennakkoluulottomasti uusia näköaloja liiketoimintaan. Osaamisemme ja ainutlaatuinen teknologiamme varmistavat huippulaadun, erilaiset kokeilut sekä täysin uudenlaisten ratkaisujen tuomisen lopputuotteeseen. Läpinäkyvien muovipintojen tuotekehityskumppanina ideoimme, suunnittelemme ja kokeilemme uusia ratkaisuja kanssasi.

Onko yritykselläsi valmis teknologia, joka voitaisiin integroida muovituotteeseen?

Etsiikö yrityksesi aktiivisesti uusia mahdollisuuksia, joilla parantaa omaa tekemistään?

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaisen palvelun tuotekehityksestä automatisoituun tuotantoon saakka. Yhdestä paikasta saatava kokonaisvaltainen palvelu ”one-stop-shop” on laadun kannalta kriittistä – vähemmän virheitä ja selkeä vastuu. Kokonaispalvelustamme saatte suunnittelun, valmistettavuuden suunnittelun, prototyypit, testauksen sekä valmistuksen näillä työstömenetelmillä: koneistus, tyhjiö- ja lämpömuovaus, pinnoitus, silkkipaino, merkintä, printtaus ja laminointi.

Aikolonin pitkä kokemus muoveista

Näiden työstömenetelmien yhdistäminen vaatii kokonaisvaltaisen ymmärryksen muovimateriaaleista ja niiden käyttäytymisestä ja lisäksi ymmärryksen prosessien luomista rajoituksista, lainalaisuuksista ja riippuvuuksista prosessien välillä. Aikolonilla on lähes 40-vuoden kokemus muovien työstämisestä ja niiden käyttäytymisestä valmistusvaiheessa sekä sovittamisesta käyttökohteeseen. Saat meiltä uusimman asiantuntemuksen ja teknologian, lisäksi osaava henkilökuntamme ottaa mielellään vastaan haasteita. Kannamme vastuun lopputuotteen laadusta sekä palvelun toimivuudesta sen kaikissa vaiheissa.

Tavoitteenamme on vahvistaa yrityksesi tulevaisuudennäkymiä, toimit sitten erikoisajoneuvoteollisuudessa, infrarakentamisessa, jääkiekkokaukaloiden rakentamisessa, vene- ja jahtivalmistuksessa, pelastus- ja turvallisuus- tai terveysteknologia-teollisuudessa. Toivomme, että haastat meidät! Haasteesi on meille innostava tilaisuus kehittää siihen ratkaisu – yhdessä. Työmme on tehty vasta sitten, kun olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen.

Jos olet kiinnostunut luomaan kanssamme innovatiivista tulevaisuutta ja vahvistamaan tuotettasi, ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä voimme kulkea kohti menestyksekkäämpää huomista.

Lisätietoja antaa:
Tuomas Moilanen
Kehitysjohtaja
+358 40 482 8262
tuomas.moilanen@aikolon.fi

Lue lisää
Jaa:

Lisää aiheesta

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme saadaksesi tiedon ensimmäisenä uusimmista blogipostauksista, uutisista sekä tapahtumista.